keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Isäntäperhetiedot

Tänään tuli sähköpostilla tiedot saapumisperheestä. Perheessä vietän maksimissaan 2 kuukautta, kunnes saan pysyvän perheen. Mutta onhan tuo helpotus että tuli perhetiedot edes 2 päivää ennen lähtöö.
 Perheessä on isä, joka on ilmeisesti yrittäjä, kotiäiti, 17-vuotias veli, joka on ollu tai on vaihossa USAssa ja 15-vuotias sisko. Iät on todennäköisesti korean ikiä eli veli olis 16 tai 15 ja sisko 13 tai 14, mutta en ole varma. On aika helpottavaa että perheessä on joku, joka puhuu edes jonkun verran englantia, kun ei tuo minun korean taito oo vielä niin hyvä, vaikka pitäähän sitä heti alkuun yrittää koreaksi puhua. Tai vois ainaki olettaa että tuo veli puhuu englantia.
                    Ja kaupunki varmistui eli Seoul ois se asuinpaikka sitten vuoden ajan ja koulu tuo joka oli jo aiemminki tiedossa.


Ylihuomenna sitä ollaan sitten jo lentokoneessa. Nyt on melkein kaikki jo pakattuna ja kaikki tuliaiset hankittu. En varmaan päivitä blogia ennen kuin Koreasta uudestaan. Sitten kun oon siellä ollu jo jonkun aikaa ja on jotain kerrottavaakin.


Jos joku haluaa (tai vaikka kukaan ei haluaiskaan) niin linkkaan tähän muiden nyt lähtevien blogit. Toinen Koreaan lähtijä Sanni ja Japaniin lähtevät RoosaViivi ja Anni.

5 kommenttia:

 1. Heli, kaikkea hyvää tulevaan vuoteesi! Enkeleitä matkallesi <3 Annika ja Arttu laittavat paljon terveisiä ja innolla odotamme kuulumisia.

  VastaaPoista
 2. Heliiiiiii........... Onnea matkaan ja toivottavasti kaikki menee hyvin. Meille tulee ihan hirveen ikävä mutta pidä sä siellä hauskaa. Hyvää matkaa ja nähdään sitten kun tulet takaisin.

  T: Emma

  VastaaPoista
 3. Hyvää nimipäivää! Kyllä täällä kummitädille ihan kyyneltä pukkaa kun lukee postauksia... hyvää matkaa ja enkeleitä matkalle mukaan ♡

  VastaaPoista
 4. Oi, kun kuulostaa jännältä - varmaankin kiva perhe tiedossa! Onnea sinulle reissuun!!! Kotisohvalta seurataan vuottasi ja odotellaan kuulumisia...
  t, Päivi

  VastaaPoista
 5. Onnea reissuun! Täti täällä tippa linssissä mutta niin onnellisena sinun puolesta!

  VastaaPoista