keskiviikko 15. tammikuuta 2014

36 päivää lähtöön

Vihdoikin sain aikaseksi tehdä tämän blogin, jota tulen siis käyttämään kertoakseni kuulumisiani vaihtovuoden aikana. Todennäköisesti päivittelen vaan sillontällön ja mitä sattuu, luultavasti paljon kuvia. :)

Elikkäs lähtöön on 36 päivää niin kuin otsikostakin näkyy. Viime viikonloppuna oli lähtövalmennus YFUn Koreaan ja Japaniin lähteville. Koreean lähtee minun lisäkseni yksi tyttö ja Japaniin lähtee kolme tyttöä ja kolme poikaa. Valmennuksessa saatiin tietää kaikkee vaihtovuoteen liittyen, pelailtiin pelejä sekä syötiin japanilaista ja korealaista ruokaa. Ainakin minusta valmennuksessa oli tosi mukavaa ja rentoa.


Tässä ainoa viikonlopulta otettu kuva. Kirjoittamattomia sääntöjä, jotka entiset vaihtarit meille kirjoitti.

Valmennuksen jälkeen saimme kaikkia papereita YFU:lta ja niissä papereissa oli mukana paperi, jonka perusteella kouluni Etelä-Koreassa tulee olemaan Paiwha Girls' High School. Eli tyttökoulu, jossa eräs aiemmista vaihtareista oli ollut. Hän oli tykännyt koulusta paljon ja sai sen kuulostamaan aivan mahtavalta.



Kuva koulurakennuksesta, koulun sivuilta.
Ja sitten googlettamalla löytynyt kuva talvikoulupuvusta.



5 kommenttia:

  1. Kiva, että saamme seurata vaihtarivuottasi tätä kautta. Jännityksellä ja mielenkiinnolla odotamme, mitä kaikkea vuotesi tuo tullessaan. Mahtava juttu, vaikka kyllä meille ikävä tulee <3

    VastaaPoista
  2. Wau! Mukava, että teet tälläisen! Mielenkiinnolla seurataan mitä etesi tuleva vuosi tuo.
    Muistahan sitte myös laittaa itsestäsi kuvan tuossa koulupuvussa :)

    VastaaPoista
  3. Voih! Alkaa konkretisoitumaan jo lähtösi toden teolla, mutta onneksi saadaan seurata vuottasi myös tätä kautta ♡

    VastaaPoista
  4. Ihanaaa. Seurasin viime vuoden vaihtareitte blogia innokkaasti ja niin tulen seuraamaan tatakin! Toivottavasti jaksat sitten Koreassakin kirjoittaa ahkerasti

    VastaaPoista