sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Koulua ja muutto

No heipä hei :)

Jos minä nyt sen pidemmittä puheitta alan taas kertomaan minun kuukauden tapahtumista. Täytyy nyt sanoa että oikeastaan on ollut pelkkää normaalia elämää, eikä ole paljoa kirjotettavaa.


Viime kuussa meidän koululla oli festivaali. En kyllä oikein tiiä onko festarit sopiva käännös, mutta kututaan sitä nyt niin. Eli meidän koulun eri klubit piti erilaisia rasteja tai esiintyivät ja muita ihmisiä eri kouluilta tuli käymään. Koulu alkoi kello 11, jonka jälkeen eri klubit esiintyivät meidän koulun oppilaille, Varsinaisesti festarit alkoi klo 15 ja sillon avattiin rastit. Meidän klubillamme oli kahvila, mutta kun minun olisi pitänyt mennä sinne myymään niin olivat jo kerenneet myydä kaiken, joten sain kulkea aika vapaasti katselemassa ympäriinsä. Aika paljon katsoin eri esityksiä vielä iltapäivälläkin, jolloin esiintyi tanssi klubi ja bändi meidän koululta ja vierailevia poikabändejä ja tanssiryhmiä. Kaikki toiminta koululla taisi loppua joskus klo 21.30 jollloin minäkin lähdin kotiin.

Minä otin hirveän laiskasti kuvia sieltä, mutta esityksistä otin videoita. Joiden lisäämistä blogger vastustaa, joten saatte kuvia, jotka olen ottanut koulun sivuilta.

 Puhallin orkesteri ja kuoro.

 Viittomakielinen laulu ja kuva lyhyestä musiikaalista.


GB basic, ei niin kovin kuuluisa k-pop bändi, jonka yksi jäsenistä käy meidän koulua ja joka sen takia kävi esiintymässä meille.

 Yllätyttiin kaikki miten hienot valot meidän salissa on :)
 Täällä oli yksi monista kahviloista ja meidän käsitöitä esillä. 
Myös minun tyynyliina, mut se ei näy kuvassa. 
 Yhdellä rastilla pääsi pukeutumaan hanbokeihin.
 Eräs opettaja halusi minun kanssa kuvan hienoa taustaa vasten eräällä rastilla.

Eräänä perjantaina oli sellainen "mitä ihmettä?" hetki kun kaikki 1 luokkalaiset lähettiin kävelemään vuoren yli/ympäri, puistoon, jossa otettiin luokan kanssa ryhmä kuva ja käveltiin pois. Kenelläkään ei ollu selitystä miksi. Koko kävely vei noin 3 tuntia jota ennen meidän luokalla oli 2 peräkkäistä liikunta tuntia.
 Myös nämä on siltä kävelyreissulta. Ylempi kuva: Ubin, Yena, Nahyon, Sonmin, Minkyong ja meikä. Ja alemmassa samat ihmiset eri järjestys.


Ahkeraa opiskelua eräällä kemian tunnilla Nahyonin kanssa. Ensi viikolla on meidän koululla taas kokeet, joten tämän viikon kaikki tunnit ovat olleet itseopiskelua. Koska kukaan ei vaan jaksa sitä 7 tuntia putkeen niin iltäpäivällä on jo viimeiset tunnit tällaisia ja aamun ensimmäisillä tunneilla kaikki päät on kiinni pulpeteissa.

 Muutimme keskiviikkona perheen kanssa isompaan asuntoon ihan entisen kodin lähelle. Ja tältä näyttää uusi kotitalo ulkoa päin. Minun osoitteeni on siis muuttunut ja jos joku sitä tarvitsee niin voi kysyä joko minulta tai äidiltä.
 Raput linkkipysäkin vierestä talon eteen, koska niitähän ei vielä ole tarpeeksi koululla.
Ja vasemman puoleisimmassa siis asutaan, Tämä talo on huomattavasti vanhempi kuin entinen talo ja hissi on pieni ja pelottava (asutaan 7 kerroksessa). Mutta pientä pintaremonttia tähän asuntoon tehtiin ennen kuin me muutettiin ja asunto on varsin iso ja minullakin on oma huone ja vaatekaappi. Tähän asti olen siis pitäny kaikkia tavaroitani sängyn alle olevassa laatikossa.
Muuttoa olisin halunnut olla katsomassa, mutta se tapahtui kokonaan sillä aikaa kun olin koulussa, eikä ollu kuin vähän järjestelya ja siivoomista kun tulin kotiin koulusta. Muuton siis teki joku yritys eikä sitä valmisteltu käytännössä yhtään.

Tässä nyt oli tämmöinen lyhyt postaus. Jospa kokeiden aikana ja jälkeen tulisi tehtyä jotain, että olisi taas enemmän kerrottavaa, Ainakin ollaan menossa koulun kanssa Lotteworldiin, jälleen kerran. 
Se ois sitten tässä seuraavaan postaukseen asti. :)

6 kommenttia:

 1. Miten sinun Korean kieli on edistynyt? Joko pärjäät sillä hyvin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieli on edistyny tosi paljon, mutta en minä vieläkään kaikkee sillä pärjää. Yritän kuitenkin puhua pelkkää koreaa.

   Poista
 2. Olipas mukava lukea taas kuulumisiasi. Asuuko se sinun perheesi vuokralla vai omistavatko he sen asunnon? Miten siellä Koreassa yleensä ihmiset asuu, vuokralla vai omistus asunnoissa? Konsta serkku lähettää terveisiä, yhä aamuisin katsotaan puhelimesta minkälainen sää sinulla on siellä kaukana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edellinen asunto oli vuokralla, nykysen omistaavat. En tiiä kumpi on yleisempää.
   Terveisiä Konstallekkin.

   Poista
 3. Tuli vielä mieleen yksi kysymys... Moni vaihto-oppilas kirjoittaa jossain vaiheessa vaihtarivuotta ns. avautumiskirjoituksen, jossa antaa tulla kaikki negatiivisemmatkin asiat. Onko sinulle tullut tunnetta, että pitäisi sellaista tehdä vai onko sulla kaikki vaan mennyt niin hyvin ja mutkattomasti? Sie oot kyllä sellainen ihminen, että sopeudut tilanteeseen kuin tilanteeseen ja pärjäät joka paikassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa... Mulla on kyllä koko ajan menny tosi hyvin, mutta on silti ollu kaikkee semmosta mistä ois voinu avautumispostauksen tehäkin. En kuitenkaan tykkää tästä blogin kirjottamisesta muutenkaan, niin en oo halunnu tänne ruveta miettimään niitä negatiivisempiä asioita. Voiskai sitä vielä kahtoo, että jos joskus jaksais kirjoittaa semmosen plussat ja miinukset postauksen.

   Poista